loader image

Házirend

érvényes: 2022. április 1-től

Kedves Vendégeink és Leendő Vendégeink!

 

A kellemetlenségek elkerülése érdekében és egymásra való tekintettel szeretnénk Házirendet bevezetni, ami a következőket tartalmazza:

 Időpont lemondásra vonatkozik:

Tovabbra is lemondható a 24 órán kívüli lefoglalt időpont (alkalom levonás a bérletből vagy alkalom kifizetése nélkül) online felületen, SMS-ben vagy telefonon.

Az aznapi időpontok lemondása is módosul!! Az aznap lemondott időpont a továbbiakban alkalom levonással jár!!

Nem megjelent lefoglalt időpont esetén módosításra kerül sor, így a továbbiakban a bérletből levonásra kerül az alkalom! Továbbá 3 nem megjelent alkalom után a rendszerünk automatikusan törli a többi lefoglalt alkalmat!

A lefoglalt időpontok kezdeti ideje az edzés/testkezelés idejét jelzi, tehát az időpont előtt 5-10perccel legyetek szívesek érkezni! Kérjük időpontjaitokat ennek figyelembevételével foglaljátok a jövőben!

 

Késés esetén:

A lefoglalt időpontok kezdetéhez (azaz a gép indításának vagy a testkezelés kezdetének az időpontjához) képest maximálisan 5 perc késést tudunk gördülékenyen, rugalmasan kezelni! Amennyiben a késés mértéke ezt túlhaladja és a többi Vendég lefoglalt időpontját ez befolyásolja, abban az esetben kénytelenek vagyunk az edzés vagy a testkezelés időtartamának a mértékét a késés idejével csökkenteni! Továbbra is ha megoldható és nem befolyásolja senki lefoglalt időpontját a késés mértéke abban az esetben a teljes időtartamon történik az edzés és/vagy a testkezelés! De ez nem garancia!

Kérjük legyünk tekintettel egymásra, mind a lefoglalt időpontok kezelésében/ lemondásában, illetve edzés, testkezelés alatti időtartamban!

 

Amennyiben bármiféle észrevétel adódik a Nálunk töltött idő alatt, jelezzétek Kolléganőinknek, akik mindenben állnak rendelkezésetekre.

Minden a Házirendben taglalt „szabály” az egymásra való tekintettel és a kellemetlenségek elkerülése érdekében történik!

A megvásárolt bérletek, a vásárlástól számított 1 évig érényesek!

Mert Nekünk a Vendégeink a legfontosabbak!

Megértéseteket Köszönjük!

 

A házirend bevezetésre kerül 2022. április 1-től.

Infraslimx Szolnok csapata

Te is szeretnéd kipróbálni? Foglalj időpontot és kezdd az alakformálást még ma!

InfraSlimX Szolnok
Cím: 5000 Szolnok, Rákóczi u. 6/B
Tel.: +36 (30) 631 8101
E-mail: infraslimxsz@gmail.com

www.infraslimxszolnok.hu

Kövess bennünket a közösségi médiában:

Beruházás:
GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

© InfraSlimX Szolnok | Minden jog fenntartva.